Tillbaka

Skytten & Tvillingarna

Attraktionen mellan er två börjar väldigt ofta med att ni upptäcker den stora möjligheten till intellektuellt utbyte sinsemellan. Förutom att ni båda håller ett högt tempo i era diskussioner och tankegångar, så är ni alldeles säkert dessutom lika pålästa i ämnena ni diskuterar. Det kanske låter tråkigt för andra, men för er är det rena himmelriket att ha hittat någon ni ständigt kan ringa, smsa, maila eller på annat sätt överföra alla era tankar och upplevelser till. Din Tvilling är alltid öppen för att höra om allt som hänt dig och hur du tänker, kära Skytt, och det här intresset gör att du känner sig som hemma. Du är lite mer den abstrakta tänkaren i den här relationen, och ibland blir du förvånad över hur din Tvilling kan vara så besatt av mer triviala saker, som vem som sa vad. För dig är livet alltid större än så, medan din Tvilling är mer av en "här och nu" natur.

Men vad gör det, i det stora hela vill ni båda utvecklas och utforska och det här kan ta er på resor runt jorden lika väl som runt varandras intellekt. Det som kan komma att saknas i den här relationen är riktiga emotioner - eftersom ni båda har så bråttom vidare hela tiden är det svårt för er att hinna stanna upp och känna efter, och att påminna varandra om detsamma är out of the question. Ni vill helt enkelt inte stoppa den andra i dess tanke. Förhoppningsvis hinner ni ha koll på varandra mellan varven och bara njuta, inte hela tiden prata. Sexuellt är ni två lustfyllda individer som mer än något annat leker när ni har sex, och era nyfikna naturer gör att det finns stor chans att det här blir en riktigt rolig relation, en sån som alla runt omkring tycker om att vara i närheten av. Och inte er emot - ni älskar båda andra lika mycket som varandra.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer