Tillbaka

Stenbocken & Lejonet

Stenbockar är i grund och botten traditionella varelser när det gäller sociala hierarkier och kan inte låta bli att fascineras av Lejonets självklara charm och respektingivelse. Så det är inte konstigt att du dras till ditt Lejon, kära Stenbock. Däremot är ni otroligt olika i er natur. Lejonet drivs inte alls av det som attraherar Stenbocken, nämligen de höga ambitionerna och målmedvetenheten, utan har ett brinnande intresse av att få människor att samarbeta och nå gruppens bästa. Så lika ofta som Stenbocken kan bli besatt av denna sida hos Lejonet, lika ofta kan det bli en lika stor krock. Men när attraktionen uppstår - då är den stark. För när den finns kan Stenbocken njuta av att bevittna sitt Lejon glänsa. Krasst uttryckt ligger skillnaden i att Stenbocken tänker 'wow - vilken networking!' medan Lejonet tänker 'wow - vad de verkligen förstår mig!'. Detta kan självklart kombineras och skapa ett starkt band mellan er, och till och med den reserverade Stenbocken kan känna sig extra glittrande genom Lejonets påverkan. Men utanför de sociala sammanhangen då?

Well, om du idealiserar ditt Lejon kommer hen aldrig tröttna på sin dyrkande Stenbock. Men det oflexibla och opraktiska Lejonet kan också verkligen gå dig på nerverna. Oavsett om du vet den närmaste vägen till stället ni har bråttom till, vill Lejonet alltid gå den lite vackrare och soligare vägen, vilket kan driva dig till vansinne. Lejonet i sin tur tycker du är stel och tar jobb och tider ni måste passa på allt för stort allvar - och är både envisa och tydliga med att de tycker så. Som älskare passar ni bra ihop, Lejonet älskar att göra en stor sak av varje romantisk stund och kan dyka upp med blommor, champagne och sedan be dig älska hen gränslöst, och du har inga problem med att svara på detta. Så även om era väldigt olika envisa sidor kan krocka, och Lejonets eldiga, impulsiva sida kan göra dig galen ibland, kan du, som lugnt jordtecken, inte neka ditt Lejons charms påverkan på dig.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer