Tillbaka

Stenbocken & Vattumannen

Den här relationen är inte helt lätt, kära Stenbock, men väl värd ett försök! Du är praktisk och traditionellt rotad, medan din Vattuman är en intellektuell och framåtsträvande rebell. Det första hindret i den här relationen är därför för dig att lära känna och förstå din Vattumans behov av att hela tiden tänka i tio olika tankespår samtidigt. Som Stenbock vandrar du genom livet med struktur och ordning, du går igenom en sak i taget, medan din Vattuman är ett fyrverkeri av experimenterande karaktär. För din Vattuman är det inget problem att i sista sekunden ändra sig, oavsett om det gäller en utekväll på stan eller vilken utbildning hen ska gå om fem år eller om hen ens vill ha det där jobbet som hen sökt i flera veckor. Slarvig och osäker! tänker du kanske instinktivt, eftersom du själv tar alla sorters beslut på största allvar och ofta anser det vara din plikt att fullfölja dem. Well, watch and see.

Din Vattuman må ändra alla sina planer i sista sekunden, men lyckas ändå alltid komma ut levande och med exakt vad hen behövde på andra sidan. Ett problem som tycks höra ihop med detta är att du kan få svårt att lita på din Vattuman, när hen tar med dig på känslomässiga berg- och dalbanor. Men om du kan tänja på din envishet och försöker komma ihåg och kan respektera den här ombytliga sidan har ni kommit väldigt, väldigt långt i er relation. Som Stenbock blir du lätt djupt attraherad av Vattumannens intellektuella förmåga. Kanske kan du till och med avundas den. Vad som kan bli ett problem är att du utöver detta intellektuella stimulerande också behöver en del hetta och passion som din Vattuman förvisso är kapabel till, men som hen kanske inte alltid sätter i första rummet. Vattumannen tycker till exempel sex är kul och bra, men lägger inte alls samma vikt vid det intima mötet som du.

Ni kan också ha otroligt olika smak vad gäller vart ni ska gå ut, där du vill gå till det som för tillfället räknas som det bästa stället i stan medan din Vattuman aldrig verkar tröttna på att testa varenda liten sylta, källare och kiosk som ingen annan går till. Om du finner detta fantastiskt och charmigt hos din lite mindre förutsägbara Vattuman kommer du kunna njuta av hens fantastiska humor och sociala engagemang. Passa dig dock för den provocerande sidan hos Vattumannen, som enbart är en reaktion på din mer stabila natur. När hen tycks vilja reta dig med sina vågade uttalanden är det egentligen bara ett intellektuellt experimenterande. Detta är ett inneliggande behov hos Vattumannen, och speciellt när hen umgås med en så stabil och envis natur som dig. I kärlek är Vattumannen lekfull, en aning rastlös och nytänkande. Om du ser detta som positiva aspekter är en lång och givande relation möjlig. Om du har en mer traditionell syn på relationer kan det bli en aning svårare.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer