Tillbaka

Tvillingarna & Lejonet

För den Tvilling som har en stor förkärlek för romantik är det här en perfekt match. Lejonet tar romantik på största allvar, och det är sällan som ditt Lejons stora intresse för dig går dig förbi. Du och ditt Lejon delar ett stort socialt intresse, och kommer tillsammans kunna njuta av fester, socialisering, middagar och nya bekantskaper. Ditt Lejon tycker dessutom om att skämma bort dig och bjuda dig på det allra finaste och det allra bästa. Du kommer känna dig smickrad, kära Tvilling! Du imponeras av ditt Lejons stora sociala kontaktnät och kan knappt hålla dig från att vilja träffa och lära känna varenda liten del av ditt Lejons liv. Ditt Lejon är i sin tur fascinerad av din snabbtänkthet, intellektuella förmåga och lätthet för att anpassa dig i nya situationer, och kommer att tända till ordentligt när du får hens vänner att skratta åt dina kvickheter eller när de kommenterar hur charmig och smart du är i efterhand.

Sexuellt kommer ditt Lejon alltid att vilja visa sig från sin bästa sida, något du uppskattar eftersom ditt Lejon tar till sig allt det du är nyfiken på och gör det till sin plikt att tillfredsställa dina lustar. Frågan är om det här räcker för den rastlösa Tvillingen, du som ständigt behöver nya utmaningar och kickar. Ditt Lejons största kick är att vara duktig, något som du inte alltid tycker räcker. Nog har du roligt med ditt Lejon, men frågan är om hen är tillräckligt öppen och frisinnad för din flexibla livsstil. Om du är en hopplös romantiker, underlättar detta denna relation, som annars kan kännas en aning ensidig för dig, kära Tvilling. Men den kan hålla hur länge som helst om ditt Lejon hittar rätt sätt att stimulera dig även mentalt.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer