Tillbaka

Tvillingarna & Skytten

Oh my, det här är en av de där intensiva relationerna du alltid drömt om, kära Tvilling. Sällan långsam, aldrig fast. Ni två äventyrare verkar ha en outtömlig reservoar av idéer och fantasi, och uttråkning står verkligen inte på schemat. Din Skytt är spontan, impulsiv, unik för dig i att hen är sämre på detaljer än du är, och svämmar över av optimism inför alla dina idéer. Men se till att ni har minst varsitt sparkonto och varför inte en revisor eller två? När ni två är igång glömmer ni nämligen lätt allt sådant som tider, kostnader, scheman - "tidsoptimism" är bara förnamnet.

Det är inte ofta du träffar på någon lika anpassningsbar, snackig eller snabbtänkt som din Skytt, så förbered dig på att, för kanske första gången, bli överraskad. Din Skytts är trots allt ett eldtecken och har ett tempo och infall som brinner snabbare och intensivare med hjälp av din luft. Sexuellt kan du komma att bli överväldigad av din Skytts plötsliga passion och nästan sportiga inställning till sex. Här är du den lite försiktigare, även om din nyfikenhet alltid är med dig. Den goda nyheten är att du kan sluta vara orolig för att bli uttråkad i denna relation, Tvillingarnas största skräck.

Men ni utgör inte bara en oförsiktig tornado av äventyr och upptäckande, utan en av de allra mest avgörande delarna i er relation handlar om kunskap, lärande och att förstå er omvärld. Ni två upphör aldrig att fortsätta trigga varandras nyfikenhet, och trots att ni båda älskar att resa kommer ni troligen också spendera minst lika mycket tid med näsorna i böcker, på bibliotek eller på museum. Inte som en utflykt, utan som dagliga besök. Inget par är så beroende av information och kunskap som ni. Ni har dessutom tillsammans en härlig grupp av individer till vänner - både du och din Skytt blir lätt vän med de uddaste personer, och era tillställningar tillsammans är givna succéer.

Så - finns det någonting negativt alls i denna duo? Well, trots att Tvillingen ofta är känd som den lite mer spralliga av er två, så kan din Skytts hastiga byten mellan av och på ibland bli lite mycket även för dig. Du vill gärna tala till punkt, men din Skytt är inte alltid intresserad av att lyssna, utan skyndar raskt vidare när hen känner sig klar. Det här är för att din Skytt ständigt vill utveckla och gå vidare, och har väldigt lite till övers för att överanalysera. Så, vänj dig vid att kanske vara den lite känsligare i denna relation, kära Tvilling, och njut av din Skytts energi och storslagna optimism. Och när det känns som att det är svårt att få ordet, ta en paus och tänk igenom vad det är din Skytt har missat. När du kommer tillbaka och berättar för hen kommer hen påminnas om varför det är viktigt att också lyssna.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer