Tillbaka

Tvillingarna & Stenbocken

Det här är inget klassiskt par, men det betyder inte att attraktionen mellan dessa två inte kan vara otroligt stark. Du är nästan alltid den mest spontana, rastlösa och ständigt ombytliga i vilken grupp du än hamnar, kära Tvilling, medan du med tiden du lär känna din Stenbock, som antagligen attraherade dig med sin målmedvetna coolhet, upptäcker att hen faktiskt inte gömmer en galnare sida under ytan, utan är precis sådär kylig som det ser ut. Men även du behöver ibland lite stabilitet i livet. Nytt, nytt, nytt hela tiden är det motto som gäller för Tvillingen, medan Stenbocken med sitt realistiska tänkande fungerar som en klippa att luta sig mot. Din Stenbocks agerande kan dock då och då framstå som helt obegripligt för dig.

Din Stenbock gör saker grundligt, och du undrar ibland om det verkligen är värt all den tid det tar. Hens behov av struktur kan kännas rentav löjligt. Det som din Stenbock lägger ner tid på att skriva ner på en lista har du redan i huvudet. Du tycker om intellektuell gymnastik och att hoppa från ämne till ämne, aktivitet till aktivitet, medan din Stenbock vill göra en sak i taget. Så hur ska ni förstå varandra i längden? Lösningen är om ni två kan uppehålla respekt och attraktion för varandra parallellt. När din Stenbock väl bestämmer sig och satsar på något är hen lojal, trygg och ger aldrig upp. Exakt det kan trigga Tvillingen till att låta sig falla ner i Stenbockens trygga armar, eftersom det mesta andra i Tvillingens liv är minst sagt i rörelse. Dessutom kommer din Stenbock kunna ha koll på alla viktiga papper och hjälpa dig styra upp saker som du själv inte riktigt har koll på, på samma sätt som du kan hjälpa din något traditionsbundna Stenbock att släppa på hämningarna.

Din Stenbock beundrar dina sociala skills och älskar att få mingla med dig. Men var försiktig med din Stenbocks känsliga stil, hos din Stenbock kommer du aldrig se skymten av en modemiss eller höra plumpa skämt under middagen, och försätter du hen i en pinsam situation kan saker snabbt bli iskalla. Du är snabb vind, medan din Stenbock är trygg jord, vilket innebär att det är lättare för dig att skaka av dig pinsamma eller hårda kommentarer, medan din Stenbock kan bära med sig dem länge. Sexuellt är det här en match som kan bli djupt tillfredsställande för er båda, så långe du kommer ihåg att verkligen anstränga dig - din Stenbock är av en mer romantisk och sensuell natur än du, så var beredd på en för dig kanske lite mer cheesy attityd till sex. Tillåt det, i längden kommer din Stenbock kunna lugna ner till och med dig och timmarna kan börja vandra iväg utan att dina tankar gör detsamma.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer