Tillbaka

Tvillingarna & Väduren

Kära, rastlösa Tvilling. Du har i din Vädur hittat någon som man nästan kan kalla en tvillingsjäl. Väduren är lika otålig som du, full av idéer och alltid redo för att testa nya saker. När ni två är tillsammans går det ofta snabbt och händer mycket. Människor i ert umgänge hänger ibland inte ens med i eran jargong, men tack vare att ni båda älskar att vara sociala gör det er inte mindre populära. I den här relationen kan du dessutom upptäcka att du är den "lite lugnare", den som tänker mer än agerar, något du inte är helt van vid. Uppfriskande! Din Vädur är nämligen ett stort fan av handling, och har svårt att sitta still alltför länge. Det här innebär att alla dina drömmar och fantasier om att resa runt och upptäcka nya saker kan bli verklighet i den här relationen.

Din Vädur är full av entusiasm och övertygad om att allt går, så när du irrar runt mellan alla olika idéer du har om vad du vill göra i livet, så kommer din Vädur inte bara kunna hjälpa dig att peka ut en riktning, utan dessutom kunna hjälpa dig att uppnå dina mål. Du å din sida kan hjälpa din Vädur när hen kört fast i ett hopplöst spår att se alternativ, nya vägar och hjälpa din Vädur till förändring. Din Vädur bossar gärna med dig och alla andra också för den delen, men det här är inget som du nödvändigtvis ser som något negativt, snarare matar det ständigt din nyfikenhet på allra bästa sätt. Ni är ingen vidare emotionell duo, och har sällan varken tid eller intresse att analysera just eran relation på något djupare plan, men det här behöver inte ställa till några större problem. Försök dock komma ihåg att visa varandra hur mycket ni tycker om varandra, genom borde ord och handling. Sexuellt kommer ni två ha roligt och ständigt öka spänningen. Den här kombon är en vinnare för dig, kära Tvilling.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer