Tillbaka

Tvillingarna & Vattumannen

Det här är en öppen, rolig och intellektuell kombination, kära Tvilling - precis allt det du letar efter i en partner, så hold on! Om du hinner stanna upp och tänka efter varför det känns så lätt med din Vattuman, kära Tvilling, så kommer säkert det första som slår dig vara hur bra ni kommunicerar. Du behöver aldrig förklara två gånger vad du menar, utan snarare kommer du uppleva att hen istället hjälper dig ta dina tankar ett steg längre, vilket är en riktig thrill för dig. Vattumannen har ofta en rebellisk sida, något du fascineras av och lätt tar till dig, och tillsammans kan det hända att ni känner att ni borde ta över hela världen. Ni skulle kunna ställa allt till rätta om ni fick leda den. Som Tvilling är du intresserad av allt som är nytt och din Vattumans ständiga förmåga till att överraska till och med dig med nya saker, idéer och tankar slutar aldrig stimulera dig.

I sex är ni lekfulla och har massor att upptäcka. Din Vattuman är följsam till dina behov, som är lika föränderliga som du, och tröttnar aldrig på att överraska dig. Att kommunicera i sex, som förspel eller bara för att ni får en plötslig idé, är något som driver er båda. I den här relationen ryms skratt och diskussioner kring alla livets stora frågor, men ni njuter också gärna i gemensam tystnad av allt det fantastiska ni upptäckt på en konstutställning/i en bok/film eller vad ni nu engagerat er i. Ni har båda stora frihetsbehov, så det kan i perioder hända att ni glider iväg från varandra en bit. Inte för att någon av er verkar oroa er över detta, så fort någon av er kommit på något ni måste få diskutera så är ni varandras number one.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer