Tillbaka

Väduren & Fiskarna

Ta det försiktigt med din Fisk, kära Vädur, om du vill att det här ska fungera. Ni är av två väldigt olika naturer - du alltid på väg någonstans, och din Fisk alltid mitt i en känsla - och denna skillnad mellan er är lika frustrerande som attraktiv. Det finns inget naturligt band mellan er så förståelsen måste ni bygga själva, vilket du kommer vara den som har mest problem med. Din Fisk är en emotionell individ som hyser en slags universell kärlek till sin omvärld och inte har bråttom någonstans, medan du är lite mer svartvit i din approach. Din Fisk tycker ändå inte alltid att du är pushig, utan uppskattar självklart din ärlighet och din aktiva inställning till livet. Så ni förstår varandra i det att ni båda är självgående och har er egen livsväg att vandra, så du kommer sällan känna att du på något sätt överger hen.

Men, det kommer försätta din Fisk i en del emotionellt svårmod, så försök att vara öppen för att spendera mer tid i lugn och inkännande närhet med din Fisk. För då kommer du bli överraskad av Fiskens värld, som är full av dimensioner som du inte tänkt på. Det här märks även när det gäller sex, där Fiskarna och Väduren passar bra ihop - om din Fisk känner att du kopplar med hen emotionellt. Fiskarna är som ständigt uppkopplade mot världen, typ som ett modem till internet. De suger åt sig info om allt och alla genom känsla och intuition, vilket ofta gör dem utmattade. De behöver längre tid än andra att minska det tryck som bildas runt dem - var lyhörd för detta. Som Vädur har du svårt att förstå både hur de orkar, och vad syftet med det hela är, men försök sätta dig in i din Fisks emotionella process, du kommer aldrig förstå den helt, men om du förstår i alla fall hälften kommer du lära dig hur lätt det är att såra Fisken. Och en sårad Fisk som inte känner någon emotionell feedback från dig kan simma iväg snabbare än du hinner byta humör, det vill säga väldigt snabbt, men också helt ljudlöst.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer