Tillbaka

Väduren & Lejonet

I det här mötet mellan två eldtecken går magkänslan på högvarv. Du är rastlösare än ditt Lejon, kära Vädur, och det är just det här drivet som gör att ni två fungerar så bra ihop. Ni är mästare på att peppa varandra och tillsammans behöver ni inte deala med någon negativitet överhuvudtaget. Ni är två påhittiga äventyrare och hos varandra hittar ni all den inspiration ni behöver för att vilja utforska världens möjligheter. Tack vare att ni är så lika, drömmer lika stort och intensivt, lyckas ni ofta åstadkomma stordåd nästan utan någon större ansträngning. Men lite olika är ni. Ditt Lejon är en äkta romantiker, så förbered dig på långa middagar ute på stan, gåvor och stora ord. För hen vill mer än gärna visa hur hen känner för dig genom stora, generösa gester, och nöjer sig inte förrän budskapet blir besvarat.

Du kommer dessutom att märka att ditt Lejon är väldigt mån om att saker ska vara vackra, hen är ofta klanderlöst klädd och har en given känsla för stil, och blir dessutom extra förtjust om också du är uppklädd och anstränger dig. Ni två vill båda kontrollera relationen en aning, vilket kan göra att ni ibland hamnar i konflikt. Don't worry, det här kan ibland göra att ni både rivs och bits, men skapar också en massa spänning. Så länge ni respekterar varandra har ni inget att förlora på en aning dramatik - ni behöver den båda två. Sexuellt är ni en given duo - ni är två tävlingsmänniskor och kan inte låta bli att vilja övertrumfa varandra med skills och kärlek. Men se upp, kära Vädur! Ditt Lejon tycker inte om att inte stå i rampljuset i ditt liv. För att behålla den passionerade och varma kärlek som ditt Lejon ger dig behöver du låta hen vara nummer ett för dig, inga undantag.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer