Tillbaka

Väduren & Tvillingarna

Wii, är du Vädur och har fallit för en Tvilling? Äntligen har du hittat någon som klarar av ditt tempo, och inte ifrågasätter dina fantastiska idéer och initiativ. Den luftiga och flexibla Tvillingen passar den snabba och intensiva Väduren bra. Intellektuellt förstår ni varandra direkt, och kanske märker ni det inte först, men ni har dessutom samma rastlösa, otåliga och storartade behov. Med en stor vänkrets, självklar kommunikation och ett fullspäckat schema kan ni två vara både självständiga och sammansvetsade.

Ni har lika kul bara ni två, som på en fest med hundra andra. Kanske kommer ni till och med märka av avundsjukan andra känner inför er relation. I erat ständiga ordutbyte ligger en hel del bra idéer som du, kära Vädur, vill sätta igång med på stört. Din Tvilling stöttar dig och hjälper dessutom till att sprida ordet - din Tvilling älskar att få berätta om dig och allt det fantastiska du gör. Konflikter går över snabbt hos er eftersom ingen av er är långsinta, och om ni båda driver era egna projekt samtidigt finns ingen risk för tävlan, som till exempel med ett Lejon, utan ni hjälper varandra och fungerar ihop utan att störa den andra.

Att vara med din Tvilling kommer att kännas som ett lättnadens inslag i vardagen, som att något roligt händer dig varje dag, och samtidigt skapa lite mer struktur och jämnvikt i ditt liv - även om detta knappast är egenskaper din Tvilling är känd för. Men ditt egna eldiga jag kan behöva minsta möjliga nedtoning för att inte alltid bara rusa vidare. När det kommer till sex är det just din egna mer direkta sida som kanske kommer behöva tonas ner, och Tvillingen kan bjuda på det perfekta måttet av detta. Tvillingen har ett lite mer försiktigt förhållande till sex till en början och kan behöva vänja sig vid ditt mer framfusiga sätt. Men efterhand kommer ni hitta varandra, speciellt om du vågar kommunicera med din Tvilling, och ta det lugnt emellanåt. Er detaljplanering kommer sällan hålla, men er självklara kemi går inte att missa.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer