Tillbaka

Väduren & Väduren

Två ledande eldtecken på en gång. Det här kan fatta eld, och det snabbt. När dessa två möts slår det blixtar mellan dem, på alla plan. Inte sällan sätts även tävlingsinstinkterna igång, vilket gör att dessa två konstant triggar varandra till mer, och mer utmanande lek. För det här är en väldigt lekfull kombination, som älskar att få pusha varandras gränser. Explosiva, impulsiva, och trots att det vi här har två stycken som är snabba, intensiva, rastlösa och otåliga, som hoppar från projekt till projekt gärna flera gånger om dagen, så är det här en vinnarkombination. Främst för att de båda vill vinna. Lite opålitliga förvisso, och ibland för upptagna för att komma ihåg att tänka på andra, förstår dessa två varandra utan och innan, vilket raderar osäkerhet och en känsla av att sitta fast som Väduren kan känna i andra relationer.

Och även om det blossar upp då och då mellan er, går det över lika fort. Akta er bara för att inte sätta ribban alltför högt, då ni båda lätt bestämmer er för att ni ska bli bäst. Försök hitta en balans mellan er där någonting får stå för trygghet och lugn, och träna gärna på att vara lite praktiska mellan varven. Att hålla planer, tänka igenom saker ordentligt och inte bara rusa iväg tillsammans är kanske er största utmaning. Låt saker ta tid ibland. En sak ni inte behöver råd kring är sex. Där är ni lika intresserade av att hålla det intressant och värdigt alla nyårsfyrverkerier samtidigt. Det här är en otroligt rolig och spännande kombination så länge något av era egon inte äter upp den. Ha kul med måtta - för även när ni är lagom slår ni högt på intensitetsskalan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer