Tillbaka

Vågen & Lejonet

Som ni kan finna varandra, kära Våg! I den här duon hittar du någon som faktiskt, ibland kanske mindre medvetet, delar din uppskattning för skönhet och stil. Hos Vågen är det ofta rent, snyggt, uttänkt och ja, perfekt. Även om Vågen helst ägnar sig åt intellektuellt tankearbete, snarare än sina egna looks, så finns en fingertoppskänsla som är oträffbar hos dig. Och i Lejonet möter du din match. Lejonet uppskattar din ordning och ditt sinne för estetik, samtidigt som hen faller för ditt balanserande tänkande.

Tillsammans njuter ni av att gå på stora fester, oavsett vilken typ de är, och har framför allt roligt ihop. Ditt Lejon vill gärna spendera mer, gå till ett ställe till och prata med ännu fler, medan du får stå för förnuftet, kära Våg. Och det är just därför ditt Lejon fascineras av dig - ditt rationella tänkande kombinerat med din lust till livet. Lejonet är ett ledartecken i den mån att Lejonet gärna vill leda sin flock - medan du är ledartecken i det att du vill ta de stora, övergripande besluten om hur ni ska ha det. Lejonets nöjer sig med att få hjälpa dig dit, och kanske är det därför ni två kan fungera så bra ihop. Dina idéer har mer kraft en Lejonens ganska stabila bana i livet, och här kan ni stötta varandra.

Du kan hjälpa ditt impulsiva Lejon att fundera över sina idéer en gång till, medan ditt Lejon kan ge dig stöd när du tar på dig för mycket, eller drabbas av komplett beslutsångest. Sexuellt blir du förvånad av värmen, generositeten och lusten ditt Lejon visar. Du tenderar att ha ditt huvud lite för närvarande även i sex, och kan bli befriad från detta genom ditt Lejon. Ni har en gemensam respekt för varandras sätt och stil även här och det blir en positiv överraskning för dig, kära Våg.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer