Tillbaka

Vågen & Tvillingarna

Den här kombon är en naturlig fit, kära Våg, och ni två brukar inte behöva lång tid  innan ett band skapas. Tvillingen passar in för att fylla dina analytiska, resonerande behov och överraskar dig ständigt med sitt skarpa intellekt - trots den oreda som du ibland uppfattar att din Tvillings liv är fyllt av. Samtidigt är det skönt för dig att vara i närheten av någon som är lite mer avslappnad, och samtidigt entusiastisk i sin tankeverksamhet. Din Tvilling gör inte lika stor sak av att ta beslut, eller att ändra sig heller, som du gör och pratar hellre än gärna igenom alla dina funderingar om det är det du behöver. Hen verkar se det som ett tillfälle att få upptäcka mer om dig, vilket känns smickrande och intimt.

Dessutom har ni ofta otroligt liknande humor, och kan utveckla interna, komplexa skämt som kan hålla hur länge som helst. Din Tvilling är äventyrlig, och det faller sig ofta naturligt för den här kombinationen att resa och upptäcka tillsammans. Ni är också två individer som mår allra bäst när det finns många andra i era liv, så de sociala cirklarna lär växa här. Enligt andra kanske ni saknar djup och känslor i er relation, men ni är trygga med att hjärnan är den bästa sexuell muskeln och ni kommer garanterat vara varandras turn-on genom humor, intelligens och nyfikenhet.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer