Tillbaka

Vågen som ex

Överlag: En ömsesidig break-up fylld av respekt, tillåtelse och öppen kommunikation? Välkommen till en break-up med Vågen. Om det är något Vågen avskyr så är det att såra någon och dålig stämning. Därför gör dessa individer allt för att du inte ska känna dig överkörd, lämnad, ouppskattad - och blir de dumpade gör de lika mycket för att du inte ska uppleva dem som bittra, arga eller hatiska. Nej, Vågen vill inte ha dålig stämning och vill genuint kunna vara vänner även efter relationen tar slut, och lyckas till och med ibland med detta. En annan sak är vad de säger till sina vänner och sin familj om dig och era problem, för någonstans måste de få lufta en del tankar, men chansen är stor att även dessa ord är fyllda av empati och rationalitet.

Vanligast problematik: Att du som dumpad inte riktigt får utlopp för dina känslor, eller se dem speglas hos din Våg. Även om Vågen hör och ser dig när du gråter eller förolämpar, så är det som att du möter en blank vattenyta och inte ser något annat än dig själv. Var är deras crazy? Det känns lätt som att du är en fontän av känslor inför Vågens samlade attityd när de planerar hur ni ska dela upp saker eller städa ur garderoben.

On-off potential: Medium. Vågen kan av ren slentrian falla tillbaka i gamla mönster och njuta av dem i stunden, men något långtgående drama har de lite intresse för. Istället försöker de redan före en eventuell återförening att klargöra exakt vad det här betyder.

Så blir du av med hen: En väldigt olycklig kär Våg kan bli ganska dramatisk om de upplever sig lurade, men talas lätt till rätta. Lugna, samlade samtal passar dem allra bäst och hjälper dem att se situationen tydligt. Undvik sms och mailande, och satsa på att mötas ansikte mot ansikte.

Läs gärna ex-astron även utifrån Venus-tecken! Läs mer om detta nedan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer