Tillbaka

Skorpionen & Fiskarna

Det här är en underbar kombo, kära Skorpion. Du och din Fisk finner varandra lätt, och har samma behov av närhet och romantik. Din Fisk förstår dig instinktivt och du behöver inte förklara för hen när du behöver vara ifred eller ens varför. Som Skorpion framstår du ofta som stark och kontrollerad, även om sanningen kanske snarare är att du genom denna yta skyddar dig från okänsliga individer. Din Fisk är inte en av dessa - utan kommer snarare fungera som din tröst och ditt skydd. Fiskens universella natur gör att hen kan hjälpa dig se saker du inte riktigt själv tänkt på, men hen vill aldrig ta kontrollen över relationen på samma sätt som du behöver få göra. Du får bestämma det mesta från vilken extrafin pasta ni ska köpa till vilken film ni ska se - din Fisk vill testa och se allt i vilket fall som helst. Som älskare är ni som gjorda för varandra och kan uppleva en otroligt spirituell kontakt.

Det enda du bör tänka på är att vara försiktig med din Fisk. Som Skorpion har du ett stort behov av att kontrollera och veta allt om din Fisk medan du inte själv alltid vill låta din Fisk ha samma privilegier. Men din Fisk fungerar på ett mer intuitivt plan än du, så försök att inte konfrontera hen för mycket, eller att medvetet hemlighålla saker från hen. Din Fisk märker av det på en gång och kommer inte vilja stanna i ett sådant förhållande. Fisken behöver en intellektuell approach till kärlek också, och tycker inte om bråk för bråkets skull. Hen ägnar sig inte heller åt att tolka dina subtila signaler bara för att du inte orkar säga vad du känner även om hen förstår dem. Så när du försöker sända ut en sådan istället för att säga vad du egentligen känner kommer din Fisk bara sucka och himla med ögonen. Ärlighet är Fiskens favoritspråk - se till att tala det flytande.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer