Tillbaka

Skorpionen & Jungfrun

Kära Skorpion. Här har du en partner som passar dig och ditt behov av kontroll. Din Jungfru jobbar hårt, är produktiv, ärlig, ser alla detaljer och håller inte tillbaka när hen tycker det är något som behövs sägas rakt ut. Du vet alltid var du har din Jungfru, och hens olika signaler är lätta för dig att tyda. Dessutom kan hen hjälpa dig, som är lite enkelspårig ibland, att se saker på andra sätt, ur nya perspektiv. Många gånger när du funderar eller oroar dig över något, kommer du märka att din Jungfru på en gång kan peka på en lösning som ligger rätt framför dig. Det är tröstande, lugnande och skönt för dig att vara med en Jungfru.

Harmoniskt, behagligt och högst tillåtande. Du får dessutom stort utrymme att styra relationen, och att slösa med pengar när du verkligen vill på de högkvalitativa saker som Skorpioner älskar, så länge du inte rör din Jungfrus sparpengar. Din Jungfru är mer lugn och sparsam och inte egentligen bryr sig så mycket om det materiella - har Jungfrun kärlek så är det gott nog. Du kan dessutom lugna din ibland lite oroliga Jungfru med din mer trygga och kontrollerad stil.

Ni jobbar båda hårt och kan både stötta och känna stor respekt för varandra. Vad som kan bli jobbigt är Jungfruns sätt att ibland kritisera - något du inte alltid är så förtjust i. Jungfrun ser rationellt på saker som handlar om känslor för dig, och här kan ni krocka. Jungfruns behov av att prata igenom allting och av att detaljplanera minsta utflykt, det vill säga hens perfektionism kring varje detalj kan bli svårt för dig att förstå. Men det gör inget - ni behöver också dessa olikheter för att attraktionen ska finnas kvar. Sexuellt kan din Jungfru bli lite skrämd av din sexuella frigjordhet och intensiva sätt, så ge hen lite utrymme och stressa inte. Sensuellt och lustmässigt träffar ni ofta rätt.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer