Tillbaka

Skorpionen & Kräftan

Det här är en klassisk kombination mellan stjärntecken, kära Skorpion, och att du fallit in i just din Kräftas armar är ingen överraskning. Ni två möjliggör saker för varandra, och det här är otroligt attraktivt för er båda. Ni är båda emotionella vattentecken som behöver massor av trygghet innan ni öppnar er för någon annan, och samtidigt som det här gör att ni två fungerar otroligt bra ihop, så är det också det här som gör att den här relationen ibland kan ta lite tid innan den hittar sin rätta form. Ni tenderar att båda avvakta och vänta på den andra. Ni känner efter, känner av, funderar och ligger lågt.

Självklart är det ibland tvärtom, och den här kombinationen blir ett par på bara ett par timmar, men kom ihåg om det tar tid: din Kräfta kanske bara väntar på att du ska ta steget (och tvärtom). Ni har båda samma behov av att knyta er partner tätt intill varandra, och du behöver aldrig kämpa för att ha din Kräfta så nära dig som du vill. Tvärtom har hen samma behov av att vara sådär löjligt nära och känna en djup kontakt.

Ni är båda intuitiva och känner på en gång av när något är på gång, har samma behov av ensamhet och har samma tendens att dra er undan när världen blir för mycket. Det här är en väldigt sweet kombination för dig, kära Skorpion. Sexuellt är ni också en självklar match. Ni har samma behov även här, och det innebär många, långa timmar i mörker och värme. Är ni i ett dating stadie och undrar hur ni ska hitta varandra? Eller har ni tappat lite av gnistan i er relation? Ett enkelt råd. Ät, eller ännu bättre: laga mat, ihop. Din Kräfta älskar att laga mat, och allt som handlar om mat handlar för Kräftan också om kärlek.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer