Tillbaka

Skorpionen & Skorpionen

Av alla kombinationer, är det här den intensivaste, kära Skorpion. Ni är båda djupt engagerade i er partner, vill känna till varenda tanke och känsla hos varandra, och älskar när känslorna tar över er. I den här passionerade relationen hittar ni båda det ni söker mest av allt efter i en relation - starka känslor, passion och totalt engagemang. Kan det blir för mycket av det goda? Absolut. Lika djupt som ni två gräver er in under varandras hud, lika illa kan ni göra varandra om ni inte är försiktiga.

Ni vill båda att den andra ska känna med er på djupaste djupet, och gör det automatiskt med varandra. Explosivt och dramatiskt, intensivt och härligt - akta så ni inte växer samman! Det här är en otroligt sexuellt kombination, som få andra skulle orka med. Det finns visst risk att ni aldrig lämnar sängen, eller var ni nu hamnat, och ni vet på något sätt automatiskt vilka knappar ni ska trycka på hos varandra.

Det största problemet i den här relationen har att göra med kontroll och svartsjuka. Ni har båda totalt kontrollbehov och har svårt att inte ramla in i att ifrågasätta den andra. Samtidigt har ni båda svårt att, om ni någonsin ens gjort det, erkänna ett fel. När ni sårar varandra räknar ni båda med att den andra ska be om ursäkt och blir lätt lite defensiva. Men det här behöver verkligen inte utgöra något större problem - ofta blir det bara ytterligare ett sorts förspel er emellan.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer