Tillbaka

Skorpionen & Skytten

Vad händer när realisten Skorpionen möter den outtröttlige optimisten Skytten? En tävling i energi, men förhoppningsvis vinner ingen, utan ni lyckas hålla den här spänningen levande i längden. Din Skytt, kära Skorpion, har ingen pessimistisk sida. Det bara är så. Skytten kan identifiera problem, absolut, men är inte mycket för att lägga ner någon större energi på dem. Det är bara full fart framåt, och ständig utveckling som gäller för Skytten, vilket kan göra dig helt slut. För när du inte håller med din Skytt så talar du ofta från en instinktiv magkänsla, som inte alltid har en lika logisk utgångspunkt som den eviga boklusen du argumenterar mot.

Din Skytt köper inte argument som utgår från känsla, och om ni inte förstår era olika perspektiv här kan det bli svårt i längden. Du tycker om kontroll och har en intuitiv gåva att förstå och se samband i världen, medan din Skytt vill läsa sig till kunskap och bemästra den. Visst är det charmigt och spännande, men du behöver minst lika ofta som du läser en djup bok slappna av med de lättaste av nöjen. Det här förstår inte din Skytt och ni kommer garanterat ha många diskussioner om era olikheter. Och ofta till ditt förtret. Du är till en början ingen stor hejare på att uttrycka dig i ord om det ena och det andra, men din Skytt vet inte ens vad mute betyder. En pratkvarn och en tystlåten grubblare, ja ni är inte så lika, helt enkelt. Och det slutar inte där...

Din Skytt är inte heller tyst vad gäller kritik och ärligheten kan ofta bli lite väl mycket för en känslig Skorpion, som förvisso tar världen för vad den är, men inte nödvändigtvis vill bli påmind om alla fakta. Ärligheten kan bli lite väl ärlig helt enkelt, när din Skytts tunga går igång. Det blir svårt för er att mötas, helt enkelt, inte minst eftersom du söker trygghet hos en partner, medan din Skytt gärna undviker att lova för mycket så länge hen kan. Sexuellt är ni inte heller någon total hit, då du söker djup kontakt medan din Skytt vill spurta till målet och inte lägger alltför mycket betydelse och mening i sex. Allt går - men det här kommer krävas en hel del av er båda. Är kärleken djup nog? Bara ni vet.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer