Tillbaka

Skorpionen & Stenbocken

Du söker djup och din Stenbock söker höjder, vilket kan låta motsatt, men det här är faktiskt en av de saker som binder är samman mer än något annat. Du och din Stenbock förstår varandras strävan, och söker dessutom båda efter en lojal, sensuell och djup kontakt med er partner som till stor del består av känslor. För er räcker det med att bara vara med varandra för att hämta energi, och ni har till exempel sällan några problem med att umgås tillsammans i tystnad. Ni är båda ambitiösa, din Stenbock är till och med ambitiösare än dig, och det här är något du respekterar djupt. Och när din Stenbock har råkat ut för ett hinder kommer du gärna med luriga tips åt din realistiska och praktiska Stenbock som hen kanske inte riktigt är intuitiv eller mörk nog för att komma på själv.

Bland andra människor vill båda gärna synas lite lagom, och är båda noggranna med hur ni syns. Det här gör att ni ofta väljer vart ni går och hur ofta väldigt noggrant, och det är sällan de spontana lustarna som styr hur ni socialiserar. Det här är skönt för er båda, och ger er tid att planera och se fram emot saker länge och med gedigna förhoppningar som ni sedan kan förverkliga ihop. Sexuellt är det här också en vinstlott. Din Stenbock är ofta så fokuserad på studier, jobb och projekt att det kan vara svårt att få hen att slappna av. Men för den intensivt sensuella Skorpionen är det här inget problem, och trots att ni båda kan konsten att hålla hemligheter hittar ni lätt varandras innersta önskningar. Tack vare att ni båda är så lojala kan ni samtidigt vara bästa vänner och älskare. Ni delar ofta förhoppningar och sätt att se på världen. Den här kombinationen är lugn och stabil.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer