Tillbaka

Skorpionen & Vattumannen

Det här är en lurig match för dig, kära Skorpion, där ditt behov av djup, emotionell kontakt lätt förblir obesvarad. Din Vattuman är en stenhård individualist som ser krasst och logiskt på livet genom fakta, medan du hellre går på magkänsla. Vattumannens intellekt lockar in dig i den här relationen, men kan också bli den största källan till problem mellan er. Du beundrar din Vattumans förmåga till knivskarp analys, men saknar att ni aldrig verkar kunna bli mer som en enhet, utan att din Vattuman ständigt vill gå sin egen väg, även i er relation. Ni är båda otroligt envisa, och vet exakt hur ni vill ha det. Behöver jag säga att ni sällan vill samma sak?

I din Vattuman bor en rebell, och det låter såklart spännande. Tyvärr innebär det att hen gärna gör uppror mot dig och alla dina idéer, åsikter och rutiner. Det kan vara otroligt svårt för dig att få Vattumannen att ens gå med på att ni två har en relation... Du vill nämligen gärna förtydliga relationer och känna stark trygghet och lojalitet. Det här är något du kanske aldrig helt kan få av din Vattuman. Det här är verkligen ett möte mellan det kyligaste intellektet och det varmaste känslolivet, där du ofta stannar upp och undrar varför du ens försöker. Allt går om känslorna finns där från er båda, men det kommer krävas en del, kära Skorpion.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer