Tillbaka

Väduren & Vattumannen

När det gäller Vattumannen, kära Vädur, har du hittat det sorts självständiga, fria och vågade tänkande som du mår bäst av att vara nära. Du fascineras av din Vattumans överraskande intellekt och rationella förmåga, samtidigt som ni båda rycks med i idéer och tankar och vill utforska världen. Ingen av er är lagd åt det sentimentala hållet, eller är särskilt långsinta, utan vill hellre gå vidare och göra nytt. Ni är dessutom båda väldigt självständiga, och mår bäst så. Din Vattuman kan stötta dig när du hamnar i återvändsgränder och dra ner ditt tempo, på samma sätt som du kan hjälpa din Vattuman att se nya vägar ut ur ett problem. Ni är på sätt och vis zodiakens rebeller, utan att reflektera över det, och kanske kommer andra omkring er undra över eran relation - vilket för er framstår som befängt. Ni är så nära vänner att ni inte, efter smekmånadsfasen såklart, behöver upprätthålla den klassiska bilden av kärlek. Ni vet exakt var ni har varandra. Och det här uppskattar du, kära Vädur, även om du behöver ha koll på dina egna känslor ibland.

Vattumannen är en aning frånkopplad rent emotionellt och har ett mindre framfusigt sätt, vilket gör att du ibland är den som riskerar att såras av hens nästan fastnaglade sätt. Dina växlingar går på högvarv och ibland behöver du en sorts emotionell back-up som din Vattuman inte riktigt är van vid att behöva ge. Din Vattuman kanske inte ens ser eller märker att den behövs - du är väl glad som vanligt? Men lika ofta kan det bli tvärtom, din Vattuman har fastnat i ett spår och du kör på som vanligt utan att notera att något är fel. Här behöver ni båda ta den där vänskapliga kommunikationen ett steg längre och verkligen öppna er. Två fria individer som låter varandra andas och förstår varandra ordlöst. Sexuellt är din Vattuman ohämmad och upphör inte att förvåna dig, kanske är det snarare svårigheten att verkligen komma hen nära som kommer förvirra dig här. Men det kan lika gärna vara tvärtom - som sagt, ni är så lika att de flesta eventuella problem går åt båda hållen hela tiden. Om ni låter varandra vara de fria själar ni är, och älskar varandra för det, kan det hålla länge.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer