Tillbaka

Sexastro Fiskarna

Hela världen är en organism för Fiskarna, och precis som världen är i ständig förändring så är Fisken det. Fiskarnas sexuella mönster är därför svårt att spika fast och tar sig ständigt nya former. "Men du tyckte ju om det förra veckan?" säger du förvånat och din Fisk skakar på huvudet och svarar "nä, det var inte så. Det var helt annorlunda". Det här är inte bara talande för hur din Fisk känner inför sex, utan också inför världen i övrigt. Den här processen att tolka och förstå världen pågår intensivt hela tiden, och därför är det ibland svårt för Fisken att ens förklara eller uttrycka vad hen längtar efter. Fisken är en väldigt öm, känslig och försiktig natur när det gäller sex, så var beredd på att följa din Fisk i hens takt och kom ihåg att Fisken behöver otrolig ömhet och omsorg för att känna sig trygg. Om Fisken känner att du kräver för mycket eller inte är tillräckligt närvarande stänger de av direkt.

Viktig zon hos Fisken: Fötterna, händerna, alla platser på kroppen där venerna ligger ytligt.

Erotiska no-no’s: Sportigt sex som inte kräver det lilla extra. Med Fisken är det viktigt att det finns mycket kvalitet, snarare än kvantitet.

Gör istället: Hellre hångla helhjärtat i tio minuter än ha sex halvhjärtat i tjugo. Se till att du kan göra saker med 100% känsla i stunden - eller gör dem inte alls.

Typisk Fiskkommentar om sex: Allt om sex kan diskuteras enligt Fiskarna. Intima detaljer såväl som spännande anekdoter, så länge Fisken befinner sig i tryggt sällskap.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer