Tillbaka

Sexastro Jungfrun

Jungfrun är kanske det mest tricky tecknet när det kommer till sex. Jungfrun har ett rykte om sig att vara försiktig och ointresserad vad gäller sex, men det här är inte nödvändigtvis sant, även om det finns inslag av tillbakahållning. Jungfruns syn på sex är helt enkelt komplicerad. Jungfrun är inte den som jagar sex för dess fysiska egenskaper, även om de gärna ser på sex som något rekreationellt och nyttigt - bra för kropp och själ! - utan deras ganska ytliga förhållandet till sex handlar mer om att de inte riktigt lägger så mycket fokus på allt som är kopplat till sex. De går dock att bearbeta, men det kräver rätt partner. I rätt situation kan Jungfrun nämligen bli en oerhört sensuellt passionerad och nyfiken älskare.

Viktig zon hos Jungfrun: Magen är en bra utgångspunkt, ryggen är ännu bättre. Ländryggen och svanskotan är oslagbart.

Erotiska no-no’s: Snabbisar. Jungfrun behöver tid och engagemang för att verkligen öppna sig.

Gör istället: Var otroligt lyhörd för din Jungfru och försök luska reda på var hens lust ligger. Den finns där någonstans, och ofta är Jungfrun själv inte helt medveten om den.

Typisk Jungfrukommentar om sex: "Haha, ja sex. Det ja... Det är väl okej?" Ingen större entusiasm här om inte partnern är rätt.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer