Tillbaka

Sexastro Lejonet

Sex för Lejonet innebär en enda stark tanke: time to shine! Lejonet är ett av de mer storslagna och romantiska tecknen, vilket gör att mottot ofta är mer är mer. Rosor, choklad och levande ljus, eller motsvarande - beroende på det specifika Lejonets intressen. För här gäller det att förstå de gåvor som ditt Lejon uppvaktar dig med. Kanske är det vackraste just ditt Lejon vet en vacker havsutsikt och en solnedgång - då gäller det att tacka och jubla när hen stolt visar dig sin favoritutsikt. Att få visa upp sig från sin bästa sida är oerhört viktigt för Lejonet, och om du dejtar ett osäkert eller blyg Lejon är just positiv feedback en bra väg för att få ditt Lejon att slappna av. Det här betyder inte att ditt Lejon är ytligt eller fåfängt, utan handlar mer om att ditt Lejon behöver få visa upp sina goda sidor - vilka de än må vara. Generös, varm och storsint - våga gärna prata med ditt Lejon om vad du vill ha. Ditt Lejon kommer inte vara sen med att svara.

Viktig zon hos Lejonet: Från hals till bröst och axel till axel. Nyckelbenen är en bra ledtråd här.

Erotiska no-no’s: Spel och svalhet. Ärlighet är det enda sexuella språk Lejonet talar.

Gör istället: Våga berömma och bekräfta allt ditt Lejon gör!

Typisk Lejonkommentar om sex: "Det där var fantastiskt, jag har aldrig varit med om något liknande!" Stora ord är vanligt förekommande hos Lejonet.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer