Tillbaka

Sexastro Oxen

För Oxen handlar allt om njutning, om beröring, sensuella nöjen och jordig lust. Om Oxen får bestämma själv har hen sex en fredagskväll efter en lång arbetsvecka, efter en god middag med mustigt rödvin och inleder gärna det hela med en lång massage. Långa förspel och spänningar som byggs upp fångar Oxens intresse. Det här har att göra med att Oxen inte lätt öppnar sig och litar på andra. Oxen har bäst sex med en stabil partner eftersom hen helst inte ändrar sitt sätt eller låter andra komma för nära innan de vet vad det verkligen handlar om. När en Oxe fått bevisat för sig att du menar allvar kommer hen dock inte att släppa taget så lätt – för en sak som Oxen är känd för är hens uthållighet. Lika tålmodig som uthållig alltså. Med lojalitet, tålamod, och genom att visa upp styrka når man Oxens hjärta och tillit, och med beröring hens lust.

Viktig zon hos Oxen: Nacken! Kyss den, smek den, massera den, greppa tag i den.

Erotiska no-no’s: För mycket löst snack, överdrivna parfymer och snabbisar.

Gör istället: Sätt av tid och engagera dig till hundra procent i din Oxes kropp.

Typisk Oxkommentar om sex: ”Gå upp? Men det har bara gått en timme.” Oxen har tagit ledigt hela helgen för det här.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer