Tillbaka

Sexastro Stenbocken

Det är inte det lättaste att locka ut en Stenbock ur sitt erotiska skal. Trots att detta tecken gärna framställer sig som både erfaren och medveten, så krävs det mycket tillit och uppvärmning innan de låter lusten flöda fritt. Det kan därför kännas som att Stenbocken är tudelad ibland, där den ena sidan är en mer pliktskyldig och sval Stenbock som håller känslorna borta från sex. Men under ytan finns en driven, sensuell, passionerad och otroligt känslosam individ som varken är rädd för hetta eller ömhet. Visa din Stenbock att du finns där för hen, att du är med till 100% och att du inte tänker svika, för att sex ska bli riktigt bra. Stenbocken satsar inte på något som känns halvdant, utan är alltid in it to win it. Sex med en Stenbock du har en relation med och en Stenbock du bara träffar är därför ofta två helt skilda saker, för innan Stenbocken är säker på var hen har dig så finns det mycket som hålls tillbaka...

Viktig zon hos Stenbocken: Benen, leder, fingrar, tänder. Prova gärna att bita lite i en Stenbock.

Erotiska no-no’s: Hetsighet. Stenbocken har svårt lita på någon som inte är redo att vänta och jobba lite för det.

Gör istället: Uppmuntra din Stenbocks långsamma steg framåt och var tydlig med vad du hoppas på.

Typisk Stenbockskommentar om sex: Ingen alls. Stenbocken är alltför pryd för att prata om sex hursomhelst. Kanske ett "det där är privat" på sin höjd.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer