Tillbaka

Sexastro Tvillingarna

Den nyfikna och rastlösa Tvillingen behöver för det första stor intellektuell stimulans för att bli en hängiven älskare. Genom att engagera Tvillingen i diskussioner och utmana hens tankar väcker du Tvillingens intresse, på flera plan, och om du dessutom får hen att skratta ligger du riktigt bra till. På grund av Tvillingens rastlösa natur är det inte helt ovanligt att hen mitt under sex kan tröttna, börja fokusera på något annat eller komma på en idé hen omöjligt kan släppa. Det här är (oftast) ingen förolämpning utan bara ett bevis på din Tvillings rastlösa natur. Du har fått din Tvilling att börja tänka på annat - good for you, typ. Tvillingen är besatt av människor som får hen att tänka så det kan vara ett gott tecken. För att undvika detta lite tråkiga beteende kan det vara klokt att försöka sig på lita nya saker för att ständigt utmana och upprätthålla Tvillingens intresse. Tvillingens nyfikenhet gör detta lätt, och ofta behöver du inte ens fråga utan din Tvilling fattar snabbt vad idén är och kastar sig troligen in i vilken lek du än tänkt dig snabbare än dig. Detta är en position som behöver bli mentalt aktiverad i samband med sex, och det här visar sig ofta i en väldigt verbal och kommunikativ sida.

Viktig zon hos Tvillingen: Armar och läppar.

Erotiska no-no’s: Långa djupa blickar och kärleksförklaringar under sex.

Gör istället: Dirty talk. Fantasi blandat med kommunikation är aldrig fel när det kommer till Tvillingarna.

Typisk Tvillingkommentar om sex: "Har du tänkt på att..." följt av en kommentar om något som typ kanske eventuellt skulle kunna vara relaterat till sex men som mer troligt har att göra med något helt annat.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer