Tillbaka

Sexastro Väduren

Det finns inga älskare som är så tävlingsinriktade, till och med när det gäller förspel och förföring, som Väduren. Väduren ser sex som ett roligt moment i livet, en frisk fläkt, och dyker i med huvudet före. Ofta har Väduren ett starkt självförtroende vad gäller sex – de har inga problem att till exempel skämta om sex. De kanske är inte den mest emotionella kärlekspartnern, men definitivt en av de mer vågade. En Vädur vill gärna testa det mesta, om så bara för att inte vara den som bangar, men har också en stark självkänsla för vad som känns okej och inte. En Vädur skulle aldrig ha sex för att pleasa någon annan, utan när Väduren är trött och ointresserad lyser det igenom. Hen har redan gått vidare. För att snärja en Vädur, eller för att du, kära Vädur, ska känna dig snärjd, behövs hela tiden en känsla av förnyelse och utveckling. Spontanitet och utmaning är nyckelorden här. En Vädur gör sig sällan till, när de satsar, ger komplimanger eller klär upp sig menar de det till 100%. De tråkas ut av planering och tolkar sällan subtila gester, utan går rakt på sak. Trots detta har Väduren en ganska oskyldig charm som är svår att motstå.

Viktig zon hos Väduren: Huvudet och håret.

Erotiska no-no’s: Om Väduren upplever att det läggs för mycket känslomässig vikt vid sex utan att ni är uttalade partners kommer hen att börja tveka.

Gör istället: Uttryck självständighet - detta lockar Väduren starkt.

Typisk Vädurskommentar om sex: ”Kul! Vad ska vi göra nu?” Oavsett om det är före eller efter sex.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer