Tillbaka

Sexastro Vågen

Det första att tänka på vad gäller att förföra en Våg är det allra ytligaste. Låter kanske tråkigt, men Vågen har sina anledningar. Om du varit i en sexuell relation med en Våg vet du säkert redan om det här - när det gäller sex vill hen alltid vara sitt allra snyggaste, renaste, finaste och mest fantastiska jag. Och det här gäller för Vågens partner också - Vågen älskar att se att någon gjort sig i ordning och ansträngt sig för att uppvakta hen. Även omgivning är viktigt för en Våg, allt från levande ljus till rena lakan kan vara avgörande detaljer för Vågens humör, även om din Våg inte säger det rakt ut. Vågen vill att sex ska vara vackert, njutbart, romantiskt och gärna lite storslaget. När stämningen är rätt, är Vågen nöjd, men om det finns osäkerheter, stress eller om det till exempel inte är rent där ni är, är det svårt för Vågen att slappna av.

Viktig zon hos Vågen: Öronen och fötterna.

Erotiska no-no’s: Ostrukturerat, stökigt sex. Vågen är faktiskt bekväm med att i princip planera in sex än att ha det plötsligt och spontant.

Gör istället: Se till att ljuset är rätt, att din Våg har ätit ordentligt och fått prata ut om dagens prövningar. Nu är hen redo!

Typisk Vågkommentar om sex: "Kan vi sänka musiken och dämpa belysningen lite till bara?"

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer