Tillbaka

Sexastro Vattumannen

Vattumannen är en rebell i hjärtat, och som sådan är det inte det klassiskt romantiska som gäller. Vattumannen älskar överraskningar, spontanitet och har en fantasi bortom de flesta. En tumregel för Vattumannen är att det är omöjligt att förutspå dennes lust. De allra minsta detaljer och nycker rycker dem med sig och sexlivet med en Vattuman är garanterat intressant och ständigt förvånande. Något som fungerar väldigt bra med en Vattuman är sexiga sms, meddelanden och att ha långa förspel som kanske enbart består av fantasier. Vattumannen behöver känna att det finns något nytt med i spelet hela tiden, en lek, en ny dimension eller en förbättrad version. Det låter luddigt, men tänk er att Vattumannen är som en uppfinnare som hela tiden vill upptäcka och utveckla sexet. Mentala lekar är en stor medspelare i hos dessa individer.

Viktig zon hos Vattumannen: Smalben, vrister, samt alla platser på kroppen där venerna ligger ytligt.

Erotiska no-no’s: Förvänta dig sex på ett rutinartat vis, till exempel varje kväll innan ni somnar. Det här kommer Vattumannen snart finna djupt ointressant och meningslöst.

Gör istället: Överraska din Vattuman med att hitta något sexigt i udda situationer.

Typisk Vattumannakommentar om sex: "Nästa gång kanske vi båda kan stå på stolen?" eller någon annan kommentar om hur erat sex är "konstruerat" och/eller kan bli ännu bättre. Ibland även en del självkritik.

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer