Tillbaka

Fiskarna & Skorpionen

Den här spirituella kombinationen passar dig perfekt, kära Fisk. Ni två finner varandra nästan direkt och vågar tidigt prata om de stora frågorna i livet. Att ni båda är så orädda gör att ni båda tidigt bygger upp en relation full av tillit och trygghet. Men det betyder inte att det är fritt från drama. Snarare är det just den här tilliten och tryggheten som gör att ni ibland kan uttrycka era känslor lite i överkant, utan att skrämma bort varandra, men med förhöjda känslor. I dessa vilda vatten kan ni sedan upptäcka att ni faktiskt kan vila hos varandra, och så är ni än djupare förbundna.

Tillsammans kan ni alltså djupdyka i de stora ämnena, men du kan ha svårt att veta vad din Skorpion egentligen tänker och känner. Det är du inte ensam om, ändå har du tur! För det är inte alls svårt för en Fisk att med enkla frågor få din Skorpion att öppna upp lite mellan varven. Samtidigt har ni båda samma behov av ensamhet och tystnad ibland, så när din Skorpion säger stopp, kan du låta det vila utan att bli orolig att allting är fel. Och varför inte vara tysta tillsammans, långt borta från alla andra, gärna nära vatten? En Skorpion och en Fisk har gärna lite egen ensamtid, tillsammans.

En annan sak som är nästan som en present från din Skorpion till dig är att hen inte står ut med att andra utnyttjar din generositet. Fiskarna är på vissa sätt ett av de mest "godtrogna" tecknet enligt Skorpionen, det vill säga att din Skorpion är noggrann med att få det hen har betalt för, medan Fiskarna ser på livet i större, bredare termer än vad som är mitt och ditt. Så när Skorpionen ser att du på något sätt behandlats orättvist, kommer hen redan se till att det ställs till rätta. Det här är verkligen ingen dum sak för dig att få hjälp med.

Din Skorpion ger dig massor av kreativ energi, så se till att ta vara på denna. Detta gäller inte minst sexuellt. Hen har ett drag av att behöva äga saker mer än du, vilket kan skava lite för dig som är av mer generös natur, men ert gemensamma behov av djup, emotionell kontakt gör det till en nästan spirituell upplevelse för din Skorpion att vara nära dig. Det här kan vidga hens perspektiv på vad kärlek kan vara.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer