Oxen & Skorpionen

Djup härlig suck, kära Oxe, du är kär i en Skorpion? Föga förvånande. Det här är en stark, givande och intensiv kombination. Din Skorpion är mystisk, lågmäld men lojal som få, och verkar på något sätt ha alla de kvaliteter du ibland önskar du hade själv. Skarp, intuitiv, djup och emotionell ger din Skorpion dig något att luta dig mot, istället för tvärtom vilket brukar vara fallet för dig. Som den stabila Oxe du är har du ofta koll på läget och tar sällan några omvägar för att nå ditt mål, men de omvägar din Skorpion presenterar för dig visar sig snabbt vara perfekta genvägar. Din Skorpion vet hur du mår, ställer alltid de rätta frågorna och tycks se på dig vad du behöver. Hens intensiva uppmärksamhet gör dig bekväm, men se till att det här inte byggs upp till en negativ spiral där kontroll och svartsjuka tar plats. Ni har båda tendenser till det här, så se till att försöka lägga dina kort på bordet. Att få din Skorpion att göra samma sak kan bli minst sagt svårt, men är väl värt ett försök.

Ni är båda envisa och bestämda, och har båda ett stort fokus på materiella ägodelar. Din Skorpion är lite mer sparsam än du, och även om hen gärna lyxar till kan ni ibland hamna i återvändsgränder här och behöva kompromissa en del. Du kommer uppskatta din Skorpions uppriktighet så fort saker strular för er, hen är inte blyg för att säga exakt hur hen känner, och det här är en av de anledningar att du beundrar och attraheras så mycket av din Skorpion. Sexuellt är din Skorpion mycket mer emotionell än dig, samtidigt som hen mer än väl kommer uppfylla dina behov av beröring och intimitet. När ni väl hittat varandra kanske ni aldrig hittar ut ur sovrummet. Det här är en kombination som på många sätt är given, självklar och kan vara länge, samtidigt som ni är två intensiva själar som kan ha svårt för just kompromissandet. Men om ni kan lära er det kan det här blir magiskt.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer