Oxen & Skytten

Det här är en kombination som inte sällan startar på arbetet, i något projekt, på en plats eller i ett sammanhang som som ni två delar er vardag. Skytten och Oxen arbetar nämligen väldigt bra ihop, och dras gärna till varandra för att just få saker att hända ihop. Men frågan är hur ni två får en relation att hålla i längden. Det finns en rad saker du bör känna till om din Skytt, kära Oxe, innan du ger dig av på äventyr med denna eviga optimist. För det första så är din partner just en sådan - en engagerande, entusiasmerande och högst spirituell optimist. Hen vill se världen, uppleva allt, lära sig allt och undersöka allt. Det här gör att Skytten ofta har en ganska vild, för att inte säga enligt dig besinningslös, livsstil. Det eviga farandet och flängandet kan komma att trötta ut dig ganska snart, speciellt då du i den här relationen lätt får den inte så läckra rollen av pessimist och realist. Med ena ögat på bankkontot och det andra på schemat har du svårt att ta till dig din Skytts sällan genomarbetade planer, vilket skapar en hel del frustration för er båda.

Vad gäller kommunikation finns det också ett och annat problem mellan er. Din Skytt har en tendens att inte direkt hålla tillbaka med sina tankar och ord, medan du är av en helt annan natur. Du säger hellre för lite än något som kan såra, och kan ibland bli chockad stum av din Skytts sällan genomtänkta kommentarer. Här behöver ni båda hitta ett sätt att förstå varandra för att inte fastna totalt. Vad mer? Sexuellt ja. Du är ett njutande jordtecknen och har en sensuell inställning till sex. Trygghet och lojalitet är viktigt för dig, och sex hänger ofta ihop med exklusivitet och pålitlighet för dig. Din Skytt är även här svår för dig att begripa helt. Samtidigt som hen inte verkar ha några problem med att flirta runt bäst hen vill, vilket lämnar dig frustande av ilska, så verkar hen samtidigt dessutom söka efter något mer, någon djupare betydelse, romantiskt och spirituellt, hos dig. Du kommer mellan varven helt enkelt undra hur din Skytt menar med sina, enligt dig, dubbla budskap. Men visst kan ni också tillsammans njuta och ha det bra - frågan är om kiss and make up är den enda kryddan ni vill använda er av i den här relationen. Allting går - men se till att ha erat tålamod på högsta volym, båda två.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer