Oxen & Vågen

Ni två delar planet, kära Oxe, vilket gör det väldigt lätt för er två att känna att ni hör ihop. Venus för er samman, och gör att ni båda uppskattar skönhet, romantik och rättvisa. Men ni gör detta på väldigt olika sätt, speglar Venus från olika sidor, vilket tyvärr inte gör denna kombination helt enkelt. Som Oxe är det viktigt för dig att jobba hårt, komma hem, slappna av och njuta av din partner ifred, eventuellt i sällskap av en flaska vin, en ask choklad eller vilken annan favoritmat, godsak eller dryck som helst. Din Våg däremot, ser ledig tid som det perfekta tillfället att umgås med exakt alla ni känner, gärna alla samtidigt. Vågen älskar att gå ut, synas och träffa nytt folk. Din Våg är ett intellektuellt lufttecken och älskar långa stimulerande samtal. So do you, och ni kan säkerligen prata böcker, film och upplevelser i timmar ihop.

Men även om ni kan engagera varandra verbalt, kan du lätt komma att uppleva att du saknar en viss trygghet hos din Våg. Hen är där, men frågan är om hen är tillräckligt mycket där. Ständigt upptagen med att smsa vänner och planera middagar kan du ibland uppleva att er relation saknar lite vi-fokus. Och visst är det mysigt med dessa långa samtal, men måste ni verkligen prata om precis allt? Kan saker inte bara få vara ibland, i tystnad? Vågen strävar efter ständig balans i livet, och använder just talet som ett sätt att väga saker mot varandra. Det som du upplever som onödig beslutsångest kring vart ni ska gå, vad ni ska äta och vad ni ska göra, är för Vågen ett sätt att processa hela livet. Vågen är känd som en velare och därför kan du ibland känna att det är lätt att få din Våg att göra lite som du vill.

Men låt dig inte luras, kära Oxe! Din Våg är i botten full av åsikter och har en stark vilja som hen inte är rädd för att trycka för att få igenom. Konflikter mellan er kan bli spända, då din Våg är otroligt konflikträdd, medan du kan gorma på ganska bra. När ni blir sams igen kan det finnas en hel del romantisk poesi mellan er, så länge ni inte tappar respekten för varandra. Ni är båda individer som behöver känna trygghet och vill att relationer ska hålla, och sexuellt blandas ditt sensuella begär med din Vågs lyriska intellekt. Det här må inte vara en helt given kombination, men kan bli starkare än stark om ni ger den en ärlig chans.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer