Vågen & Oxen

Oväntad på många sätt, men den här kombinationen kan bli riktigt stark. Du styrs av Venus, kära Våg, och det gör din Oxe också. Så redan från början har ni två god chanser att förstå er på varandras mer sensuella sidor - trots att du är ett intellektuellt lufttecken och Oxen ett realistiskt och praktiskt jordtecken. Din Oxe uppskattar framförallt dina harmoniska sidor, kära Våg, som tilltalar den trygghetssökande Oxen. Du är en jämlik och balanserad partner som hen kan lita på, samtidigt som bryr dig mycket om andra och anser det viktigt med lojalitet och partnerskap.

Du uppskattar i din tur din Oxes lugn och stabila syn på livet, samtidigt som din Oxe överraskar dig med att inte vara rädd för att vara sig mingla, gå till nya ställen eller träffa nytt folk. Även intellektuellt har ni chans att finna varandra, och även om du ibland kan sakna en mer vågad diskussion med din Oxe, så finns hen alltid där för dig att hjälpa dig ta tuffa beslut och reda ut dina tankar. Samtidigt kan du hjälpa tillbaka genom att skapa lite mer öppenhet hos din partner.

Så - finns det inga hakar? Well, ni två är inte riktigt så lika som ni kanske tror. Din Oxe tycker förvisso om att gå ut och socialisera, men kanske inte riktigt lika mycket eller lika ofta som du. Istället drar sig din Oxe undan relativt ofta, bara läser eller tar det lugnt, medan du är redo att prata, umgås, fixa, träna, vadsomhelst. Det här kan skapa lite obalans er emellan men är inte omöjligt att reda ut. Kanske behöver ni bara lite olika saker i livet - utan att det utesluter varandra. Sexuellt är det här en otroligt lovande match - eftersom ni båda styrs av Venus, och tar varandras sensuella behov på allvar.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer