Oxen & Vattumannen

Det är troligt att du är fascinerad av din Vattumans analytiska intelligens och udda charm, kära Oxe, men kanske är det också just detta kattlika beteende som driver dig till vansinne ibland. Din Vattuman tänker hellre på imorgon, framtiden, vad som kan förbättras och vad som kan komma att hända, medan du som Oxe är mer intresserad av nuet. Man kan säga att du hellre vill bygga något av det som hände igår, behålla social respekt och njuta av frukterna av ditt hårda arbete, medan din Vattuman vill den nästan motsatta, rasera det som varit för att bygga nytt. Det här är en fundamental och ganska abstrakt skillnad mellan er, men ni kommer säkerligen märka av den på olika sätt. Chansen är stor att ni kan hitta varandra även i det här, och säkert ha många givande och intressanta diskussioner, men frågan är om ni kan få det att fungera i längden.

På samma sätt är ni olika när det gäller närhet. Medan du styrs av Venus, som står för kärlek och skönhet, och tycker om de klassiska ingredienserna i romantik, god mat, gott vin, massvis av beröring, så är din Vattumans främsta trumfkort sin individualitet, att få vara fri att bestämma själv och inte ha någon för nära. De styrs av Uranus, en egensinning och planet som symboliserar överraskningar, och kommer kanske snarare tycka att åka ut till en övergiven betongfabrik en tisdag kväll för att göra lite urban exploring är det mest romantiska man kan göra. Det här är ju kul, kanske du tänker, men i längden kommer du sakna att bara få ligga nära din sötnos i soffan och smälta maten framför en film. Kanske tänker du att 'snart kommer hen vilja ligga hemma och bara mysa, bara hen får leka av sig först', men här är ytterligare lite av en återvändsgränd. Din Vattuman är precis som du envis och orubblig i sin övertygelse. Ni måste kunna ta varandra för dem ni är för att detta ska kunna hålla.

Vad gäller sex är din Vattuman uppfinningsrik och lite udda, och du framstår kanske som den lite mer konventionella av er två. Sex är emotionellt betingat för dig, medan din Vattuman har ett mer intellektuellt förhållande till sex. Hen tycker sex är intressant, medan sex för dig är betydligt viktigare än så. Dessa skillnader aside är det här en rolig och charmig kombination som kan bli väldigt rolig om ni tar ut den i sociala sammanhang och hänger er åt varandra totalt. Om du kan lägga undan dina behov av social acceptans det vill säga, kära Oxe, för din Vattuman kommer inte alltid bete sig som du önskar.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer