Sexastro Kräftan

När det gäller sex för Kräftan så är det känslorna som styr. För att Kräftan ska känna sig tillfredsställd gäller det att hen känner att det finns emotionell kontakt mellan er, även om den är tillfällig. Kräftan är av en väldigt givande natur och en väldigt empatisk älskare. Det kan lätt hända att andra tycker det här är otroligt härligt och glömmer att ge tillbaka. Kräftan är nämligen inte den som öppet vågar säga till eller be om något, utan hoppas snarare i tysthet att du ska förstå vad hen vill. På det här sättet är Kräftan något av en komplicerad älskare. Eller? Du kan lita på att så fort du börjat dechiffrera din Kräfta kommer det också bli alltmer solklart vad din Kräfta försöker säga dig. Börja leta efter vissa nyckelord, gester, blickar och notera din Kräftas beteende och det kan bli mer eller mindre som ett eget språk att guida dig efter, och väldigt spännande att lära sig.

Viktig zon hos Kräftan: Bröst och mage.  

Erotiska no-no’s: Kräftan är speciellt känslig för "skämt" som skulle kunna uppfattas som dold kritik, samt för oärlighet. Det här kan få Kräftan att helt stänga av.

Gör istället: Var ärlig med din Kräfta, och glöm inte att ge din Kräfta tillbaka för allt fantastiskt hen ger dig.

Typisk Kräftkommentar om sex: Något kryptiskt som är minst sagt svårt att tolka, men säkert innehåller en hel del information som du kan komma att fundera på ett tag. Många hemligheter här!

Läs gärna denna artikel även utifrån var din Mars är placerad. För att ta reda på var du har din Mars, följ länken nedan!

No items found.
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer