Tillbaka

Fiskarna & Lejonet

Det här är en färgsprakande, kreativ kombination som verkligen väcker inspiration. Om ni två kommer överens, det vill säga. Din kreativa sida väcks lite extra i sällskap av ditt Lejon, kära Fisk, och ni två är båda stora romantiker. Ömhet, små gåvor och kärleksbetygelser är vanligt förekommande i den här relationen. Problemet är när ni måste deala med mer praktiska ting. Ditt Lejon har ett stort behov av att få igenom sin vilja, en envishet som kombinerad av hens behov av att ständigt bekräftas kan bli lite för mycket för dig, kära Fisk. Du är försiktigare i ditt sätt än ditt Lejon, och kan ibland bli lite skrämd av hens stora ord. På samma sätt kan ditt Lejon ibland missa dina hintar totalt. Samtidigt är det här en otroligt kreativ relation där ni båda verkligen kan lära er mycket. Ditt Lejon kan verkligen inspirera dig till att förverkliga sidor av dig själv du inte hade en aning om att du ens hade. Ni kommer garanterat ha roligt ihop, då Lejonet älskar att socialisera och har stor fantasi.

Ditt Lejon är socialt ambitiöst och hens generositet (som är nästan lika stor som din) och välvilja imponerar på dig lika mycket som hens envishet ibland blir obegriplig. Sexuellt är det här en riktig pärla. Ditt Lejon vill bli beundrat, och din kreativitet lyckas ständigt hålla ditt Lejon intresserad av mer. Du skapar en sexuell atmosfär som fångar ditt Lejon, och ditt Lejons självsäkerhet gör dig minst sagt pirrig. Men den här relationen kräver också av dig att du vågar slå på stort och verkligen leverera vad gäller beröm och uppskattning, då det är ditt Lejons största behov. Medan du själv uppskattar de allra enklaste, symboliska gåvor som de mest betydelsefulla, så är ditt Lejon i vissa fall mer intresserad av det lyxigaste, finaste, bästa. Lite olika inställning till både ekonomi har ni helt klart. Se upp här så att ditt Lejon inte utnyttjar dig på något sätt, då du har en tendens att ge lite väl mycket av dig själv ibland. Våga kräva saker av ditt Lejon ibland, Lejon aim to please och är sällan sena med att leverera.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer