Tillbaka

Lejonet & Fiskarna

Det eldiga Lejonet och den känsliga Fisken - otippad kombination? Inte nödvändigtvis. Lejonet älskar kärlek och relationer, och det gör Fisken också. Även om ni är olika, Fisken emotionell, öm och intuitiv, och Lejonet envist och eldigt, så kan ni mötas på oväntade sätt. Ni roas båda av att gå ut, träffa människor och synas och se. Även om du som Lejon helst vill vara festens stjärna, så blir din Fisk minst lika lycklig av att bara få prata med alla som är där, till och med bara om hur fantastisk du är. Detta drag är obegripligt attraktivt för dig, kära Lejon, och du fascineras av din Fisk. Ta det dock varsamt med hen. Fisken tar åt sig av allt runt omkring sig, och när du spontant uttrycker någon av alla de eldiga känslor du hyser om vadsomhelst mellan himmel och jord är risken stor att det tär på din Fisk mer än du anar.

Var noggrann med att inte häva ur dig saker du inte menar, även om det bara handlar om att du för tillfället inte tycker om en viss plats eller människa. Fisken undrar genast hur du kan säga sånt om något som finns i hens liv. Visa istället kärlek på alla sätt du kan, även om det enbart är symboliskt. Om du utbrister "jag vill ge dig himlens alla stjärnor" kommer din Fisk känna att hen faktiskt just fick himlens alla stjärnor av dig. Fisken är ingen materialist och tar emot även symboliska gåvor som vore de julklappar på julafton. Uttryck dig, visa och kom ihåg att din Fisk kan läsa av ditt beteende än du själv kan göra. Hen kommer ofta överraska dig med att veta vad du tänker på eller känner innan du vet det själv.

Din Fisk är inte bunden vid något, och detta gör hen givmild och öppen. Det kan ibland såra dig att din Fisk inte verkar mer fäst vid dig, utan ser på er kärlek som en illusorisk slump som kan gå över närsomhelst, eller egentligen inte betyder mer än att solen går upp varje morgon. Försök förstå din Fisks drömska natur istället för att utnyttja den. Kärleken är på riktigt även för hen, och den har antingen tagit sig in även i det att solen går upp. Din Fisk blir lätt ju som sagt sårad både av ord mot hen som av ord om världen överlag - Fisken gör ingen skillnad på sig själv och universum.

Du kommer troligen vara "ledaren" i denna relation, kära Lejon, och det är ju såklart inget problem för dig, och i längden finner du kanske dig själv i djupare emotionella spår än du är van att vandra - din Fisk låter dig vara dig själv och det ger dig möjlighet att hitta ännu djupare sidor av dig själv. Njut av detta! Som älskare fungerar ni väl ihop och du kan bli förvånad över din Fisks mjuka, givande och intensiva kärlek. Den passar dig och ni kan verkligen skapa egna världar. Försök bara att hålla tillbaka din alltför kategoriska sida, kära Lejon, så kommer du finna att här finns en kärlek som kan korsa många oväntade gränser.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer