Tillbaka

Fiskarna & Tvillingarna

Om inget annat, så kommer den här relationen kunna visa dig en helt ny sida av livet, kära Fisk. Så aktiv som din Tvilling är ligger ganska långt ifrån din modus operandi, även om du inte direkt ser dig själv som typen som helst tar det lugnt. Skillnaden mellan er är att din Tvilling fungerar på ett annat plan än dig, är dubbelt så snabb hela tiden och alltid redo att rusa vidare, se mer och träffa fler. Det är inget du tackar nej till, men ibland kan hens iver bli en aning ytlig i dina ögon, och du saknar plötsligt lite känslor, lite närhet, lite intimitet och substans. Det här är inte Tvillingens främsta egenskap, och hen kommer förmodligen inte riktigt förstå vad du är ute efter.

I konflikter är din Tvilling analytisk och lite frånkopplad, medan du försöker förstå vad hen egentligen känner. Det är inte lönlöst, men hoppas inte på allt för substantiella svar. Din Tvilling kan ha ändrat tankespår imorgon, och dagen efter det igen. Det här kan göra mer oroliga Fiskar lite illa till mods, men många av er kommer även tycka att detta är uppfriskande, till och med givande. Lita dock på din magkänsla. Även om din Tvilling verkar ha en rationell förklaring till allt och alla hela tiden, så kommer det säkert ligga mycket i vad din magkänsla än säger dig.

Ni är båda flexibla, öppna och tycker om när saker utvecklas åt nya håll, så det blir en aktiv relation med ständig spänning. Frågan är om den är tillräckligt trygg för dig, och om känslorna hinner landa mellan varven. Du vill ligga och titta in i din älskades ögon, medan hen kanske tänker på alla nyöppnade ställen hen hört talas om som ni borde testa. Sexuellt är din Tvilling lite rastlöst, men du kan alltid fånga hen genom samtal och skratt - ett tips du bör ta fasta på. Den här relationen kan bli otroligt rolig, social, givande och kreativ, om du är beredd att hänga med i svängarna. Försök att leka dig fram.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer