Tillbaka

Tvillingarna & Fiskarna

Med din barnsliga nyfikenhet på världen, kära Tvilling, är det inte så konstigt att du dras till din Fisk, som verkar kunna något om allt. Hens kreativa lugn imponerar djupt på dig, och du lutar dig gärna tillbaka och bara tar till dig av av Fiskens kunskaper och intuitiva sätt att interagera med världen. Överlag är det fascinerande för dig hur enkelt det verkar vara för din Fisk att finna sig i nya situationer och bygga djupa kontakter med alla möjliga sorters människor, något som du är intresserad av men gör på ett helt annat sätt. Tillsammans har ni otroligt kul när ni är ute och träffar andra eller driver projekt ihop.

Men så är ni också otroligt olika. Du lever genom tänkande, kära Tvilling, och även dina känslor passerar genom ett analytiskt filter innan du tar dem för sanningar. Din Fisk däremot är känslostyrd, även i sitt tänkande. Hen har behov av att bli förstådd på djupet, känna din empati och känna att du känner. Det här är en riktig utmaning för dig, som tänker snabbt och går vidare ännu snabbare. Så, nyckeln för den här relationen, ligger i att du kan varva ner, prata om dina känslor och, för att göra det här till något av en meditations-övning, vara i stunden med din Fisk. Fisken vill absolut inte känna sig det minsta ensam eller övergiven i en relation, då är det över på en gång. Kom ihåg att finnas där för din Fisk när det gäller.

Samtidigt är ni båda väldigt föränderliga personer som hela tiden får nya idéer, och din kreativa Fisk har inget emot att du är ute och är sådär upptagen som bara en Tvilling kan vara mellan varven. Ni har troligen båda fulla scheman, men din Fisk behöver ofta tid att bara smälta alla världens intryck, medan du är ute och skaffar nya. Sexuellt är din Fisk en intressant partner för dig, som har ett stort behov av att göra sex till något djupt speciellt och nästan spirituellt. Det här är nytt för dig, kära Tvilling, och du är genast intresserad. I längden kan du dock bli lite rastlös. Försök kommunicera med din Fisk om detta, och ni två kan nog slå era kreativa hjärnor ihop för att hitta rätt. Detta är ingen given kombination, men om den fungerar kan den förära dig med konstant inspiration resten av livet, kära Tvilling. Ge den ditt bästa!

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer