Tillbaka

Jungfrun & Lejonet

Ni två är otroligt olika, kära Jungfru, och om saker funkar mellan er så är det tack vare er likhet. Ditt Lejon är den mer dominanta av er, ganska bossig och tar gärna kommando, medan du är betydligt mer benägen att vilja väl och därför rätta dig efter andra. Det här gör att ni balanserar på en ganska skör tråd redan från start. Du har dessutom ett ganska speciellt sätt att visa kärlek och omtanke på - Jungfrun är noggrann med detaljer och kan upplevas som väldigt kritisk i sina iakttagelser. För många andra tecken är det här ett plus, men för ditt Lejon kan det bli rent av personligt sårande. Ditt Lejon tar hårt på att ha "misslyckats" med något, och har svårt att skilja på konstruktiva tips och total-sågningar.

Ditt Lejon är också en lyx-älskare av sällan skådat slag, och även om hen aldrig skulle erkänna det, så blir hen lätt besviken på middagar, överraskningar och presenter om de inte fullständigt återspeglar all den storslagna kärlek som hen räknar med att du känner. Du, å andra sidan, är ett av de mer lättroade tecknen, och har hellre en givande diskussion över billigt vin än drar på weekends för att spendera cash. Men om du lär av ditt Lejon, och låter livet vara lite mindre välplanerat, så kanske du också kan lära ditt Lejon något om livets mer krassa sidor emellanåt. När ni väl lär känna varandra kommer ditt Lejon häpna över hur välartikulerad och genomtänkt du är.

Men visst finns det områden där ni kan komplettera varandra också. Du är öppen och flexibel, snabbtänkt och orädd för förändring, där ditt Lejon lite mer panikartat räds för hastiga vändningar. Ditt Lejon beundrar det här hos dig, och vill gärna stötta dig i att utveckla dina förmågor. Men även om detta hjälper er på rätt spår så finns det stor risk att ni båda hamnar i en tävlingssituation, där ditt Lejon vill bli beundrad, medan du som Jungfru, som är av en mer realistisk natur, lättare nöjer dig med vetskapen om att ha gjort ditt bästa. Ni är otroligt olika här, och risken är stor att ni aldrig riktigt kommer att förstå varandra om inte andra planeter i eran chart hjälper er. Även sexuellt kan det bli svårt för er att hitta hem, då ditt Lejon inte är lika intresserad av att känna och skapa kontakt genom sex. Hen vill ryta högt och gör gärna stor sak av det hela, medan du tycker det känns viktigare att skynda långsamt och hitta rätt. Allt går - men det här blir en extra utmaning, kära Jungfru.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer