Tillbaka

Lejonet & Jungfrun

Ni två är riktigt kluriga ihop. Ni delar så många egenskaper, men har dem samtidigt på helt, totalt, olika sätt. Ni är båda uppstyrda personer som värderar omtanke om andra, ja hela världen, högt. Det är otroligt viktigt för er att utföra viktiga arbetsuppgifter och känna er nyttiga. Skillnaden är bara att ni har två helt olika sätt att, hm, fira er bedrifter. Som Lejon älskar du att socialisera, slå på stort, lyxa till det och gå all-in på roligheter, nöjen och belöning. Din Jungfru däremot, har minimalt intresse av detta. För hen är det ett välgjort jobb som är belöningen i sig. Det här är anledningen till att ni har totalt olika inställningar till vardagslivet i stort.

Efter en vecka fylld av hårt arbete står du och stampar i hallen, redo att gå ut och se vad natten har att erbjuda, medan din Jungfru fortfarande sitter och kikar på detaljer som du för allt i hela världen inte kan förstå vad de gör för skillnad. Och det här är en annan av era stora skillnader. Du fokuserar på stora, generella teman och förändringar. Detaljer är inte din grej utan du vill bli klar snabbt och effektivt med alla projekt, utan att slarva, för att sedan dra en lättnadens suck och säga "det var det! Vad händer härnäst?". Din Jungfru däremot anser att när det generella är klart, det är då arbetet börjar. Jungfrun är praktisk, oerhört kritisk, jordnära, lugn och stabil och gör hellre något ordentligt än ja... gör allting ordentligt, helt enkelt. Det finns inget bättre för en Jungfru än att göra saker ordentligt.

Kära Lejon, du dejtar en äkta perfektionist. Problemet med det här är att du har större behov av fyrverkerier, storslagenhet och överflöd än din Jungfru, som nöjer sig med det lilla, och nästan njuter av att kunna åstadkomma mycket av ingenting alls. Du vill fira din födelsedag på den finaste restaurangen i stan, med alla era vänner, medan din Jungfru jublar av lycka om hen lyckas få in alla era vänner i er lägenhet och kan laga all mat själv. Det svåra här är att du å din sida ibland kan känna dig lite osedd och kritiserad. Din Jungfru är inte den som överöser med komplimanger, utan snarare hellre ger "hjälpsamma tips" som du inte alls känner något större behov av. Men det här är egentligen ett tecken på kärlek från din partner, som i sin idealistiska värld hellre ser sakers möjliga potential än faktiska tillstånd.

Det låter kanske som att det är upplagt för bråk? Inte alls. Din Jungfru är otroligt omtänksam, omhändertagande och smakfull. Det här ger en romantisk touch över livet för dig, och i längden är det här faktiskt en relation som verkligen kan fungera, så länge ni fortsätter fascineras av och respektera varandras olikheter. Dessutom är din Jungfru inte den som vill utmana dig i livet, utan snarare den som alltid vill hjälpa dig att bli bättre. Och som gärna hjälper dig ha koll på detaljerna. Wow. En fantastisk gåva till ett Lejon! Kom bara ihåg att det är du som vill bli firad på största, lyxigaste, möjligaste vis och inte din Jungfru.

Uppskatta din Jungfrus kritiska öga, intresse för omvärlden och förmåga att hjälpa dig byta perspektiv på dina problem. Låt din Jungfru lära sig att oroa sig mindre av dig, att gå på magkänsla och unna sig lite extra mellan varven. Sexuellt kan det ta en stund innan ni två hittar varandra. Som Lejon är du redo att gå på minsta magkänsla, men din Jungfru behöver lite mer tid, och nu pratar jag inte om veckor, utan vi pratar om timmar. Jungfrun har en förmåga att ta in information väldigt snabbt och tenderar därför att lätt bli överfylld och att oroa sig, och kan därför behöva vila sig in i rätt stämning. Planera in långa hångelsessioner och det här borde vara det minsta problemet. Ni två kan verkligen hitta varandra, men tålamod, kära Lejon, tålamod.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer