Tillbaka

Kräftan & Lejonet

Kära, ömtåliga Kräfta. Så du har fallit för ett generöst och socialt Lejon? Era olikheter är lika slående som attraherande. Denna ovanliga match brukar börja med en fascination för den andre. Du fascineras säkert av din partners storsinthet, deras stora sociala engagemang och planer. Detta kan fungera bra med ditt behov av att ha andra människor i din närhet, en sorts trygghet och värme som du kan mysa i. Men kanske att ditt Lejon ibland är lite för egoistisk för din smak, och dessutom har ett helt annat sätt att se på hur saker ska ordnas.

Vad gäller pengar till exempel, så spenderar ditt Lejon friskt de pengar som du hellre skulle spara tills de verkligen behövs. Men Lejonet styrs av solen, centrum i vårt solsystem, och du av den mer försiktiga och periodiska månen. Solen går upp varje dag, skiner lika starkt oavsett, medan du mer gömmer dig bakom jorden och är högst medveten om livets olika faser. Ni har olika inställningar till hur ett liv ska levas. Men ni är också på många sätt beroende av varandras olika sätt att se på saker - och kan ni samsas här kan ni komma långt.

För ni kan hitta maximal njutning mellan varandra. Ditt Lejon är högst romantisk, kommer med blommor och choklad eller vad du nu föredrar, det kommer Lejonet lista ut, och gör sitt yttersta för att du ska beundra hen, älska hen gränslöst och få din bekräftelse på allt hen gör. Det här kan du utan problem ställa upp med, när du älskar någon har du inga problem att uppskatta och visa din uppskattning. Men det blir en utmaning att hantera era konflikter, speciellt för dig då ditt Lejon ryter ut exakt vad hen tycker och tänker. Men om ni båda kan kommer ihåg att du är den som snarare drar dig undan och hellre bara hintar hur du känner, så kan ni hitta balans. I sex är ni väldigt kompatibla. Ditt Lejon vill stråla, bli älskat gränslöst, och du blir beroende av hens varma sätt och vill gärna ge allt du kan.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer