Tillbaka

Lejonet & Kräftan

Det du antagligen uppskattar mest med din Kräfta, kära Lejon, är hens ömma och varma sätt. Kräftan har en känslighet som passar dig och du fascineras av hens sätt att bry sig om andra så osjälviskt. För även om du också är högst intresserad av andras välmående, så gör ditt behov av att bli sedd själv att du inte helt kan vara så pass mycket i skymundan som din Kräfta är. Hen har inget problem med att dra sig lite tillbaka, hålla sig i bakgrunden och vänta in rätt tillfälle, medan du är mer direkt på.

Din Kräfta uppskattar hos dig ditt mod, att du tar för dig och drivs av din starka magkänsla. Du är sällan oärlig och de tycker om din generositet och medmänsklighet. Men kanske är du ändå lite för mycket drama för dessa känsliga vattendjur i längden. Medan du ryter rakt ut när något är fel, trycker din Kräfta ner sina direkta impulser, smälter dem och bearbetar. En aning gnällig, långsam och lättsårad kan du känna ibland och undra 'vad är det nu då?' när din partner får något sorgset i ögonen - igen. Kanske visar det sig att du inte tackade för att hen gjorde kaffet precis som du vill ha det, eller vek upp lakanen innan du gick för att lägga dig. Kräftan visar kärlek genom omsorg, och när du inte ser detta kan det borra en pil genom er kärlek.

Du å din sida behöver stor och omslutande uppmärksamhet. Det kan vara sårande för dig när din Kräfta är upptagen med att laga färdigt maten och inte verkar lyssna alls när du berättar om din ofantligt spännande dag. En annan sak som kan komma mellan er är pengar - något ni har totalt olika inställningar till. Som Lejon har du inga problem med att se kvaliteten du får ut av att spendera lite extra som värd besväret, medan din Kräfta är... ja. Sparsmakad i dina ögon. Varför spara den där tian och köpa tråkigt vin när du kan få det goda utan större prismarginal? Som Lejon kan det här bli obegripligt för dig. Kräftan oroar sig när du agerar. Här är en av de skillnader där ni skiljer er och antingen kan hitta varandra och stötta varandra, eller aldrig förstå varandra.

Som älskare passar ni dock ovanligt bra ihop. Din omtänksamma Kräfta lever för att behaga och vill inget annat än att älska dig som du vill. Detta passar ett Lejon alldeles perfekt. Din Kräfta är emotionell och lojal, och hen kommer lita på dig och investera i dig till 100%, kära Lejon. Vilket är varför du kommer kunna såra hen lätt om du inte aktar dig. Och här kan Kräftan visa upp sidor du inte kände till. Du kanske är känd som den eldiga av er två, men vattnet kan snabbt släcka den elden om hen känner att du på något sätt betett dig illa.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer