Tillbaka

Lejonet & Lejonet

Den här kombinationen är ett riktigt fyrverkeri, kära Lejon, som smäller både högt och klart. Ni två behöver båda tonvis med uppmärksamhet och kan lätt känna att ni konkurrerar med varandra. Erat delade behov av att ha makt och kontroll kan också snurra till saker, men bortsett från det här är det här en gyllene kombination som kan blir hur rolig och givande som helst. Ni dyrkar båda solen, och resor och nöjen kommer säkerligen följa er relation. Att klä upp sig, ordna fester och ha mycket folk hemma på besök är självklara delar av ett Lejons liv, och tillsammans kan ni bli ett riktigt power-par vad gäller mingel och socialiserande.

Ni beundrar varandras förmåga till detta, och säkert varandras sociala cirklar också, vilket gör er ännu attraktivare för varann. En varning för att ni båda har svårt att hålla i plånboken. Förvisso har ni en tendens att få mycket att gå vägen för er genom er charm, men ni är också båda suckers för lyx - vilket kan komma att kosta er i denna kombination. Ingen av er är särskilt noggrann med att hålla koll på hur era pengar spenderas.

Tillsammans är ni kreativa, charmiga, generösa och peppar och stöttar varandra bättre än några andra. Men som sagt, ni vill båda gärna bestämma, och är rejält envisa, så akta er för att försöka styra varandra. Det kommer aldrig gå vägen. Sexuellt är ni ett givet par, ni tycker båda om att visa upp er från er bästa sida, samtidigt som ni överöser varandra med romantiska gester. Romantiken överlever det mesta i denna kombination och dessa relationer kan fortsätta kännas som nyförälskelse även efter flera år.

×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer