Tillbaka

Lejonet & Skorpionen

Ni två envisa, dramatiska själar har ofta ett gott öga till varandra, kära Lejon. En väldigt udda kombination, men din Skorpion har det där extra som är för spännande, farligt och mystiskt att avstå. Anledningen till att just du dras till det är din förkärlek för allt som är speciellt och extra. Du vill vara i närheten av det, och gärna få lite av din Skorpions glans på din egen päls. Ofta möts dessa tecken under mindre harmoniska omständigheter, och kan till och med vara direkt ovänner, inkapabla att förstå varandra. Det den ena tycker är uppenbart flirtande framstår för den andra som totala dissar, och vice versa. Eftersom du strävar efter rättvisa och alltid vill göra nytta, medan Skorpionen har en högst annorlunda syn på världen, så har ni olika syn på det mesta här i livet. Skorpionen "vet" att världen är orättvis och är därför noggrann med att se till sig själv först, ett diametralt olikt beteende jämfört med ditt.

Men så har ni också punkter där ni kan mötas och faktiskt få varandra att bli de bästa ni kan vara. Din Skorpion håller sig gärna i bakgrunden på fester, vernissager och mingel, medan du vill vara i mitten av uppmärksamheten. Din Skorpion har en fanatiskt tillgång här: förutom hens klanderlösa stil och sätt har hen en utomordentlig känsla för vilka som är viktiga, kan peka ut dem för dig och vet exakt hur hen ska bete sig för att ge dig maximalt utrymme. En ren dröm för dig när ni två går ut! Dessutom är ni båda high rollers, alltså ni älskar att lyxa till det, ge er själva det lilla extra och är nästan lite för gränslösa i er barnsliga förtjusning över sådant här beteende. Tur att din Skorpion är ett sånt fan av att tjäna pengar.

Två envisa och totalt olika personligheter är ni, kära Lejon, du extrovert och din Skorpion intensivt introvert. Mellan varven kan det här göra att ni blir lite galna på varandra, och din Skorpions tystnad kan få dig att tvivla på er relation. Men så finns det passion och hetta också, och sexuellt är det inte svårt för er att kommunicera bättre än ni två gör. Det är som att något stort kommer upp till ytan när ni två möts. Men kom ihåg att din Skorpion är betydligt mer långsint än du, och kan gå runt och bära på känslor längre än dig. Var försiktig med vad du säger när det hettar till. Det här kan gå, kära Lejon.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer