Tillbaka

Skorpionen & Lejonet

Den här kombinationen är ett av astrologins stora frågetecken. Hur kan ett envist eldtecken fungera så bra med det mest intensiva och kontrollerande av vattentecknen? Vatten släcker ju eld, och Lejonen drivs av sol medan du som Skorpion behöver ditt mörker och din tystnad för att trivas. Ändå är det här en av de mest blomstrande kombinationerna. Kanske är det de ytliga likheterna som bäddar för succén. Skorpionen älskar ärlighet och Lejonet är ett av de mer genomskinliga tecknen, man ser direkt när ett Lejon trivs eller känner sig besviket.

Som Skorpion har du en förförståelse för din älskares ibland barnsliga beteende, och på samma sätt beundrar du hens storsinthet. Det lustiga är att ditt Lejon känner exakt samma sak för dig, även om det gäller helt andra sidor hos dig. Lejonet drivs av en inre moralisk övertygelse, och du av medvetenheten om att livet inte är rättvist och att du därför med säkerhet vill veta att du är trygg. Här kan ni två faktiskt, kanske bättre än någon annan kombination, finna varandra.

Men det är ingen stillsam kombination detta. Även om ni inte smäller i dörrar eller har långa utdragna passionerade offentliga bråk, så sitter ni garanterat inte still. Det händer ständigt saker i den här kombinationen, och ni kommer ofta känna att den andra är helt galen - du om ditt Lejon lika ofta som ditt Lejon om dig. Kanske är anledningen till denna fascination helt enkelt att få fundera och möta de här galenheterna och försöka förstå dem dag efter dag - för om det är en gåta du någonsin kommer ha svårt att lösa, kära Skorpion, så är ditt Lejon it.

Sexuellt är ni verkligen perfekta för varandra. Ditt Lejon vill bli beundrat och bortskämt, och du har ingenting emot att ge hen din fulla uppmärksamhet. Hen älskar dessutom att bli älskad lika mycket som att älska, och du kommer också du få all den drama, uppmärksamhet och passion du söker. Det här är en av de där antingen-eller-relationerna som kan gå hur långt som helst.

Nyfiken på hur denna relation ser ut från andra sidan? Följ länken nedan!

Relaterade artiklar
×
Det finns oändligt många fler dimensioner till ditt horoskop än du kanske anar. Vill du veta mer om hur planeterna stod när just du föddes? Boka en konsultation med Scorpio Rising!
Läs mer